آغاز ثبتنام دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه
ثبتنام دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۴ آغاز شد.
متن کامل خبر...دانشکده کشاورزی در سال 1361 طی حکمی از طرف ستاد انقلاب فرهنگی توسط آقای دکتر تیمور توکلی تأسیس گردید. ادامه ...
ثبتنام دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۴ آغاز شد.
متن کامل خبر...با حکم رییس دانشگاه، مدیران گروههای علوم تربیتی، زبان روسی، صنایع غذایی و دامپروری و سرپرست گروه پرورش و مدیریت طیور منصوب شدند.
متن کامل خبر...با حضور معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس، نشست تخصصی همکاریهای علمی در صنعت زنبورداری برگزار شد.
متن کامل خبر...طی نشست مشترک معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده کشاورزی و معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مقرر شد دفتر نمایندگی جهاد دانشگاهی در آن دانشکده ایجاد شود.
متن کامل خبر...پژوهشکده انرژیهای تجدیدپذیر دانشگاه تربیت مدرس و آکادمی کارآفرینی ساخت ایران با هدف توسعه همکاریهای علمی و اجرایی تفاهمنامه امضاء کردند.
متن کامل خبر...به مناسبت هفته دفاع مقدس نشستهای صمیمانه خاطرهگویی با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و رزمندگان جنگ تحمیلی در دانشکده کشاورزی برگزار شد.
متن کامل خبر...پذیرش دانشجو در رشتههای غیرپزشکی کارشناسیارشد ناپیوسته (روزانه، نوبت دوم، یادگیری الکترونیکی)
پذیرش دانشجو در رشتههای علوم پایه پزشکی کارشناسیارشد (روزانه، نوبت دوم، مازاد/پردیس بین الملل)
پذیرش دانشجو در رشتههای غیرپزشکی و علوم پزشکی کارشناسیارشد ناپیوسته پردیس دانشگاهی (شهریه پرداز)
پذیرش دانشجو در رشتههای غیرپزشکی کارشناسیارشد ناپیوسته از طریق آزمون سازمان سنجش آموزش کشور
پذیرش متقاضیان رشتههای غیرپزشکی در هر سال تحصیلی وفق ضوابط ابلاغی وزارت علوم
پذیرش از طریق معرفینامه وزارتین علوم و بهداشت یا تسلیم درخواست مستقیم
پذیرش اتباع غیرایرانی از طریق معرفینامه وزارتین علوم و بهداشت، به صورت بورسیه
پذیرش متقاضیان دکتری پس از ارائه معرفی نامه وزارتین علوم یا بهداشت
دانش آموختگان این گروه در زمینههای مختلف زیر آموزش دیده و قادر خواهند بود در بخش های مختلف صنایع غذایی کشور مشغول به کار، پژوهش،نظارت، مدیریت، برنامهریزی و یا تدریس شوند. - بررسی و تحقیق در زمینه های علوم پایه مرتبط با علوم غذایی مانند: میکروبیولوژی غذایی، شیمی مواد غذایی ، بیوشیمی مواد غذایی و بیوتکنولوژی - استفاده از علوم و فنون روز به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر نگهداری مواد غذایی و تأمین غذای سالم - فرمولاسیون مواد غذایی - استفاده بهینه از مواد اولیه کشاورزی و دامی وکاهش ضایعات در تبدیل محصولات کشاورزی و مدیریت صحیح بر منابع آن - تولید محصولات تخمیری و کیفیت - بررسی و تحقیق در خصوص بسته بندی محصولات غذایی مختلف و افزایش قابلیت نگهداری و ماندرگای آنها - بررسی و تحقیق در زمینه های افزایش کیفیت مواد غذایی و محصولات غذایی وسلامت آن در ارتباط با مصرف کننده و..
بیشتر